25 passiivisen tulon ideaa

Passiivinen tulonhankinta ei tee sinusta maagisesti rikkaaksi yhdessä yössä, mutta se tarjoaa mahdollisuuksia täydentää tulojasi pienellä vaivalla.

Tutustu näihin passiivisiin tuloideoihin, jotta voit hankkia lisärahaa ja rakentaa varmemman rahoitussalkun.

Useimmat passiiviset tuloideat vaativat aluksi kovaa työtä, jotta jatkuvat tulot saataisiin käyttöön.
Passiivisten tulovirtojen lisääminen elämääsi voi antaa sinulle enemmän vapautta, joustavuutta ja rahaa.
Dropshipping on yksi parhaista passiivisista tuloideoista, joilla voit ansaita rahaa missä tahansa oletkin.

Mitä on passiivinen tulo?

Passiivinen tulo on pohjimmiltaan rahaa, jota ansaitset ilman, että sinun tarvitsee tehdä kelloa. Se ei ole sidottu työaikaan, ja se ansaitaan ilman suoraa osallistumistasi.

Tarkkaan ottaen passiivisella tulolla tarkoitetaan tulonlähteitä, kuten vuokra-asuntoja tai osinkoja. Termiä käytetään kuitenkin yhä useammin myös aiemmasta työstä saaduista tuloista, kuten luovan sisällön tekijänoikeuskorvauksista tai rakentamasi verkkosivuston affiliate-markkinointipalkkioista.

Tämän luettelon kaltaiset vähätuloiset ansaintaideat antavat yrittäjille ja luovan työn tekijöille mahdollisuuden ansaita enemmän polttamatta yöunia. Parhaat passiiviset tuloideat tuottavat vaurautta vielä pitkään sen jälkeen, kun lopetat ponnistelujen lisäämisen.

 1. Aloita dropshipping-kauppa

Dropshipping on yksi parhaista passiivisista tuloideoista, joilla voit ansaita rahaa missä tahansa oletkin, vaikka sinulla ei aluksi olisi paljon kassavirtaa.

Dropshipping-liiketoimintamalliin kuuluu verkkokaupan luominen, jossa asiakkaat selaavat ja ostavat tuotteita. Mielenkiintoista dropshippingissä on se, että sinun ei tarvitse nähdä tai fyysisesti hallita myymiäsi tuotteita.

Dropshipping-toimituksessa tavarantoimittajasi huolehtii kaikesta valmistuksesta, pakkaamisesta ja täyttämisestä. Ja koska sinun ei tarvitse lähettää rahaa toimittajallesi ennen kuin asiakkaasi maksavat, tähän passiivisen tulon liiketoimintaan liittyy vain vähän käteisriskiä. Voit käyttää DSersin kaltaista alustaa löytääksesi eri markkinarakojen trendikkäitä tuotteita, joita voit myydä myymälässäsi.

 1. Luo print-on-demand-kauppa

Jos olet taiteilija, suunnittelija tai yrittäjä, tilauspainatus voi olla kannattava tulovirta ja tuottaa rahaa luovuudellesi. Siinä tehdään yhteistyötä tavarantoimittajien kanssa valkoisen etiketin tuotteiden, kuten t-paitojen, julisteiden, selkäreppujen tai kirjojen, räätälöimiseksi ja myydään niitä tilauskohtaisesti.

Samoin kuin dropshippingissä, maksat tuotteesta vasta sen myynnin jälkeen. Ei tarvita irtotavarana ostamista tai inventaariota. Print-on-demand-kaupat ovat hyvä passiivinen tulonlähde, koska:

Voit luoda tuotteita nopeasti ja laittaa ne myyntiin muutamassa minuutissa.
Toimittajasi huolehtii toimituksesta ja täyttämisestä.
Kun myymäläsi on perustettu, voit automatisoida monia markkinointi- ja myyntiprosesseja.
Printfulin kaltaisen print-on-demand-yrityksen avulla voit luoda nopeasti ja helposti tuotteita, joita voit myydä Shopify-kaupassasi. Kaiken kaikkiaan tilauspainatus on yksinkertainen ja vähäriskinen passiivinen tulonlähde, jonka saat nopeasti käyttöön.

 1. Myy digitaalisia tuotteita

Digitaaliset tuotteet ovat hyödykkeitä tai mediakappaleita, joita kuluttajat eivät voi koskettaa fyysisesti. Näitä ovat ladattavat tai suoratoistettavat tiedostot, kuten Kindle-kirjat, mallit, lisäosat tai PDF-tiedostot.

Digitaaliset tuotteet ovat loistavia tulonlähteitä, koska niiden voittomarginaalit ovat korkeat. Sinun tarvitsee valmistaa hyödyke vain kerran, ja voit myydä sitä toistuvasti verkkoliiketoimintasi kautta. Varastointia tai inventaariota ei tarvita.

Voit myydä niin monta digitaalista tuotetta kuin haluat. Monet tekijät skaalaavat passiivista tuloa digitaalisista hyödykkeistä myymällä sarjoja, tulostettavia tiedostoja, tiedostoja ja muita materiaaleja, joita ammattilaiset voivat käyttää.

 1. Opeta verkkokursseja

Kouluttajien on helpompaa kuin koskaan myydä kursseja verkossa. Olipa kyse sitten markkinoinnista, kuvituksesta tai yrittäjyydestä, voit luoda valmiiksi nauhoitettuja kursseja ja aloittaa myynnin vähin rajoituksin. Voit myydä verkkokursseja toistuvasti ilman, että sinulla on varastoa tai varastotilaa, mikä tuottaa passiivista tuloa.

Verkossa opettaminen vaatii jonkin verran alkuinvestointeja. Sinun on hahmotettava kurssisi, nauhoitettava se ja luotava ladattavia aineistoja, kuten malleja, jotka oppilaat voivat ottaa mukaansa.

Olipa asia miten tahansa, verkkokurssin opettaminen on loistava tapa hankkia tuloja pienin aloituskustannuksin, lukuun ottamatta aikainvestointeja.

 1. Ryhdy bloggaajaksi

Blogin perustaminen voi olla haastava yritys, mutta bloggaamisen liiketoimintamalli on vain menestymässä yhä paremmin passiivisena tulovirtana.

Blogin rakentaminen vaatii hieman aikaa. Mutta jos luot laadukasta sisältöä ja edistät sitä alustojesi kautta, rakennat riittävän suuren yleisön, joka tuottaa merkittävän tulovirran.

Voit ansaita passiivista tuloa bloggaamisesta seuraavasti:

Myymällä affiliate-tuotteita
Luomalla sponsoroituja postauksia
Myymällä omia tuotteitasi
Käyttämällä mainoksia Google AdSensen kautta

Ja mikä parasta? Et tarvitse suunnittelu- tai koodaustaitoja blogin perustamiseen. Shopifyn kaltaisen sisällönhallintajärjestelmän ja hosting-palvelun avulla saat blogin käyntiin hetkessä.

 1. Myy käsintehtyjä tuotteita

On olemassa satoja nettisivustoja, joilla voit myydä. Joillakin on erityisiä markkinarakoja, kuten videopelejä tai käsityötuotteita, kun taas toisilla voit myydä mitä tahansa.

Joitakin suosittuja verkkomyyntisivustoja ovat mm:

Faire
Amazon
eBay
Ruby Lane
AliExpress

Alustava investointi on kaksinkertainen. Sinun on investoitava materiaaleihin ja aikaan, jos haluat valmistaa ja myydä DIY-tuotteita, kuten keramiikkaa tai vaatteita. Sinun on myös luotava verkkokauppa, johon tuotteesi sijoitetaan.

Myynti omasta myymälästäsi vähentää jokaisesta myynnistä maksamiesi maksujen määrää, ja lisäksi voit luoda itsellesi brändin. Brändin rakentamisen hyödyt lisääntyvät ajan myötä, kun yleisö kasvaa ja saat yhteyden useampiin asiakkaisiin. Se auttaa sinua myymään enemmän ajan mittaan ja ansaitsemaan rahaa verkossa.

 1. Suorita affiliate-markkinointiliiketoimintaa

Affiliate-markkinointiin kuuluu tuotteen tai palvelun suositteleminen yleisölle. Se on loistava passiivisen tulon lähde, koska ansaitset provision aina, kun joku käyttää suosittelemaasi linkkiä ostaakseen suositellun tuotteen tai palvelun.

Verkkoyrittäjistä tulee affiliate-markkinoijia muutamasta keskeisestä syystä:

Se on helppo toteuttaa. Sinä hoidat vain markkinointipuolen. Brändi kehittää tuotteita ja täyttää tilaukset.

Se on vähäriskinen. Kumppanuusohjelmaan liittyminen ei maksa mitään. Voit myydä vakiintuneita voittoja ilman etukäteistä taloudellista sijoitusta.

Se on skaalautuvaa. Kumppanuusmarkkinoijat eivät yleensä palkkaa ylimääräistä apua. Voit esitellä uusia tuotteita yleisölle ja luoda kampanjoita samalla, kun aiempi työsi tuottaa rahaa taustalla.

Rahan ansaitseminen affiliate-markkinoinnilla voi olla palkitseva tapa lisätä uusia tulovirtoja yritykseesi. Kaikki mitä se maksaa, on aikasi. Kun työtunnit on sijoitettu, voit niittää palkintoja jatkuvasti.

 1. Myy valokuvia verkossa

Toisin kuin monet muut tämän listan passiiviset tuloideat, valokuvaus on palvelupohjaista liiketoimintaa, mikä tarkoittaa yleensä sitä, että saat palkkaa ajastasi. Sinun on oltava tapahtumassa tai valokuvauksessa, jotta voit ansaita rahaa valokuvauksella, mikä voi olla väsyttävää jonkin ajan kuluttua, vaikka tienaisitkin.

Jos kuitenkin olet kokopäiväinen valokuvaaja tai omistat hyvän kameran, voit hankkia passiivista tuloa valokuvauksesta myymällä valokuvia verkossa. Stockkuvasivustot, kuten Pexels, Shutterstock ja muut verkkomediatalot, maksavat laadukkaista valokuvista ja videoista.

Jos pyörität valokuvausliiketoimintaasi Shopifyssa, voit myös helposti liittää siihen digitaalisia tuotteita, kuten tulosteita, tai print-on-demand-tuotteita, kuten paitoja ja hattuja, jolloin saat vielä enemmän passiivisia tulovirtoja, jotta voit työskennellä vähemmän ja ansaita enemmän.

 1. Ryhdy sosiaalisen median vaikuttajaksi

Jos haluat tulla sosiaalisen median vaikuttajaksi – joksikin, joka voi vaikuttaa toisen henkilön ostopäätöksiin – sinun on rakennettava yhteisö, johon kuuluu ihmisiä, jotka pitävät samankaltaisista aiheista.

Oletko sarjakuvien ystävä? Voit luoda Instagram-tilin ja alkaa julkaista jatkuvasti postauksia uusimmista Marvelin ja DC:n sarjoista. Sama pätee, jos olet kiinnostunut urheilusta, sukeltamisesta, kodin sisustuksesta tai jopa yleisestä kulttuurista.

Jos sinulla on sitoutunut yleisö, voit käyttää tätä sitoutumista erilaisten passiivisten tuloideoiden tukemiseen. Voit esimerkiksi tehdä yhteistyötä suurten ja pienten yritysten kanssa ja mainostaa niiden tuotteita seuraajillesi. Tai voit ansaita rahaa myymällä omia tuotteitasi.

 1. Osta sijoitusasunto

Kiinteistösijoittaminen on yksi vanhimmista tavoista rakentaa pitkäaikaista varallisuutta yleensä ja passiivista tuloa erityisesti.

Jos sinulla on tarpeeksi rahaa, voit ostaa kerrostaloja tai muita kiinteistöjä ja vuokrata niitä vuokratuloja varten. Mutta koska vuokranantajan työ on melko aktiivista, voit palkata kiinteistönhoitajia hoitamaan vuokralaisia, ylläpitämään kiinteistöjä ja keräämään kuukausimaksuja tai vuokraa.

Lisäbonuksena kiinteistösi arvostuvat asuntomarkkinoiden noustessa, mikä lisää voittojasi, jos ne myydään tulevaisuudessa.

 1. Sijoita osakemarkkinoille

Vaikka osakemarkkinoilla saattaa olla jyrkkä oppimiskäyrä ja ne voivat olla hämmentävät, ne ovat loistava tapa rakentaa pysyvää varallisuutta. Yleinen virhe, jonka useimmat ihmiset tekevät sijoitusrahastojen kanssa, on lyhyen aikavälin ajattelu sen sijaan, että pelaisit pitkää peliä taloudellisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Osakkeisiin sijoittamisen tavoitteena on monipuolistaa salkkua ja vähentää riskejä. Voit tehdä tämän sijoittamalla sijoitusrahastoihin, indeksirahastoihin, pörssinoteerattuihin rahastoihin (ETF) ja korkean osinkotuoton osakkeisiin, jotka tuottavat sinulle pääomavoittoja ajan myötä.

Jotta voit aloittaa sijoittamisen osakemarkkinoille, sinun on avattava välitystili laadukkaassa rahoituslaitoksessa ja rahoitettava se. On suositeltavaa, että puhut myös rahoitusneuvojan kanssa, joka auttaa sinua suunnittelemaan ja saavuttamaan passiivisen tulostrategian tavoitteesi.

 1. Vuokraa vapaa huoneesi

Ehkä sinulla ei ole alkupääomaa sijoittaa vuokra-asuntoihin. Mutta onko sinulla ylimääräinen huone asunnossasi? Tai oletko lähdössä kolmen viikon road tripille etkä halua jättää kotiasi tyhjäksi? Voit tehdä yhteistyötä vuokrausyrityksen, kuten Airbnb:n tai VRBO:n, kanssa ja laittaa vapaan tilasi vuokralle.

Airbnb yhdistää kodinomistajat ja ihmiset, jotka etsivät seuraavaa pakopaikkaa. Ihmiset suosivat Airbnb:tä, koska ne ovat joskus halvempia ja usein kätevämpiä kuin hotellit, mikä tarkoittaa suurta kysyntää vapaalle tilallesi Airbnb-isäntänä.

Vaikka yhden vapaan huoneen vuokraaminen passiivisen tulon hankkimiseksi on hienoa, kymmenen huoneen vuokraaminen on vielä hienompaa. Jos haluat vielä enemmän tuloja Airbnb:stä, voit (paikallisesta lainsäädännöstä riippuen) ostaa asuntoja vain vuokrataksesi niitä. Kannattaa kuitenkin huomioida, että tilan vuokraaminen vaatii usein työtä etukäteen. Sinun on ehkä kalustettava tai kunnostettava tilasi ennen sen vuokraamista.

 1. Vuokraa autosi

Kotisi ei ole ainoa asia, jota voit vuokrata ansaitaksesi passiivista tuloa. Voit myös tarjota autoasi vuokralle Turon kaltaisessa palvelussa. Jos käytät autoasi jo Uberina, voit rekisteröityä Carvertisen tai Wrapifyn kaltaisiin alustoihin ansaitaksesi lisärahaa, kun teet matkoja ympäri kaupunkia.

Toinen tapa tehdä autostasi tulonlähde on etsiä joku, joka tarvitsee auton Uberia tai Lyftia varten. Sen sijaan, että ajaisit aktiivisesti ympäriinsä vapaa-ajallasi, voit katsoa Netflix-sarjaa samalla, kun autosi tekee töitä puolestasi.

 1. Lainaa rahaa vertaisillesi

Onko sinulla ylimääräistä rahaa, joka ei toimi sinulle? Kokeile vertaislainaamista sivutoimisena harrastuksena. Vertaislainaus tarkoittaa rahan lainaamista lainanottajille tai pienyrityksille.

Jotta prosessi olisi helppo, voit rekisteröityä LendingClubin, Prosperin (yksityishenkilöille) tai Worthyn (yrityksille) kaltaiselle verkkosivustolle, joka yhdistää lainanottajat ja lainanantajat.

Näillä sivustoilla on yleensä lainahakemuksia sekä lainanottajan historiaan perustuvia korkoja. Näiden lainojen tuotto on yleensä noin 5-6 %. Mitä enemmän lainaat, sitä suurempi on kassavirtasi.

 1. Ansaitse ostosten tekemisestä verkossa

Swagbucksin, MyPointin ja Rakutenin kaltaisten käteispalautuspalkkiosivustojen avulla voit luoda passiivista tuloa, kun teet ostoksia verkossa. Rekisteröitymisen jälkeen sinun ei tarvitse tehdä ostosten tekemisen lisäksi mitään muuta ylimääräistä ansaitaksesi rahaa näillä sivustoilla. Mitä enemmän teet verkko-ostoksia, sitä enemmän pisteitä saat. Ja sitä enemmän rahaa voit ansaita.

Varoitus: älä ylitä kuukausittaista kulutusbudjettiasi äläkä käytä luottokorttiasi maksimissaan ansaitaksesi palkkiota.

 1. Osta ja myy -sivustot

Verkkosivustoja on runsaasti melkein mistä tahansa aiheesta, jonka voit kuvitella. Ja mikä parasta? Monet niistä tienaavat tervettä tuloa kumppanuuksien, mainosten, jäsenyyksien tai tuotteiden avulla – ja ne ovat usein myynnissä.

BizBuySellin kaltaisilla sivustoilla on helppo ostaa ja myydä verkkokauppoja turvallisesti, kun olet avannut ja vahvistanut tilin.

Se on loistava tapa omistaa yritys, jolla on jo jonkin verran myyntiä ja liikennettä. Kun olet suorittanut oston, saat myös pääsyn myyjän tukeen jälkikäteen varmistaaksesi, että pärjäät hyvin.

 1. Aloita YouTube-kanava

Ei ole liian myöhäistä aloittaa YouTube-kanavaa. Huikeat 2,7 miljardia ihmistä ympäri maailmaa käyttää YouTubea joka kuukausi. Se on paljon silmäpareja, joita voi kaapata passiivista tuloa varten. Mikä on juju? Se on paljon työtä, josta ei ole alussa juurikaan hyötyä.

Jos kuitenkin ajattelet pitkällä aikavälillä etkä välitä ponnistelujesi etupainotteisuudesta, menestyksekkään YouTube-kanavan tulopotentiaali on suuri. Kumppanuusmyynti, sponsorointi, brändi-integraatiot ja mainostulot voivat kertyä passiivisesti, kun keräät sisältöä, klikkauksia ja katselukertoja ja kasvatat yleisöäsi. Voit jopa helposti aloittaa podcastin ja ansaita lisää rahaa sponsoroinnin kautta.

 1. Myy malleja verkossa

Suunnittelusivustot, kuten 99designs, ThemeForest tai Creative Market, ovat loistavia paikkoja luoda passiivista tulovirtaa myymällä digitaalisia malleja verkossa. Riippumatta siitä, käytätkö verkkosivuston rakentajaa rakentaaksesi verkkosivustoteemoja, logoja, brändiresursseja, malleja, kuvituksia tai jopa fontteja, nämä alustat tarjoavat sisäänrakennetut markkinat, jotka jo etsivät suunnitteluresursseja.

Jos haluaisit esimerkiksi alkaa myydä malleja Creative Marketissa, sinun pitäisi hakea ja odottaa hyväksyntää. Sieltä saat oman kauppapaikan, jossa voit alkaa myydä tuotemerkillä varustettuja malleja.

 1. Sijoita yrityksiin

Nykyään on täysin mahdollista aloittaa sijoittaminen historiallisesti saavuttamattomiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Mainvestin kaltaiset alustat tekevät passiivisen sijoittamisen helpoksi 100 dollarin alkuinvestoinnilla ilman mitään sijoittajamaksuja.

Tuotto? Kuten minkä tahansa sijoituksen kohdalla, se riippuu. Mainvestin tavoitteena on kuitenkin ansaita sinulle 10-25 prosenttia. Sinun ei tarvitse edes itse tarkastaa yrityksiä. Mainvest huolehtii tarkastuksesta puolestasi. Sijoitat vain pääoman, jotta pääset alkuun.

Passiivisena tulonlähteenä tämä on loistava ja turvallinen tapa astua yrityksiin sijoittamisen maailmaan ja oppia matkan varrella.

 1. Vuokraa käyttämätön tilasi

Onko sinulla kellari tai autotalli, jota et käytä? Vuokraa se varastotilaksi! Tämä on mahdollista tehdä turvallisesti ja tehokkaasti varastojen vuokrausalustoilla, kuten esim:

Neighbor
Peerspace
StoreAtMyHouse

Varastointiteollisuuden ennustetaan kasvavan jopa 64 miljardiin dollariin vuoteen 2026 mennessä. Toisin sanoen tämä ei ole tuloidea, joka katoaa lähiaikoina. Voit varastoida erilaisia kohteita, kuten autoja, veneitä, asuntoautoja tai jopa yrityksen varastoa.

Varastojen vuokrausalustojen käyttäminen on myös hyvä tapa välttää vastuukysymyksiä, sillä ne tarjoavat turvallisia maksuvaihtoehtoja, sopimuksia sekä varastoinnin tarjoajan ja asiakkaan tietoja.

 1. Luo työpaikkapalvelu

Työpaikkapalvelu on loistava tapa ansaita passiivista tuloa verkkoyrittäjänä. Työnantajat käyttävät näitä verkkosivustoja mainostaakseen avoimia työpaikkoja työnhakijoille.

Työnhakijat voivat etsiä uusia työtilaisuuksia verkossa tai henkilökohtaisesti. Voit periä työnantajilta maksun työpaikkailmoituksista ja tarjota lisäominaisuuksia, kuten sponsoroituja työpaikkoja tai rajoittamatonta pääsyä hakijatietokantaasi.

Vaikka et haluaisikaan suunnitella työpaikkataulua tyhjästä, voit ostaa työpaikkatauluteeman ja aloittaa passiivisen tulon tuottamisen heti. Verkkosivuston rakentaminen on nyt se helppo osa. Tietoisuuden luominen työpaikkataulustasi on suurin osa työstä.

Kun saat vauhtipyörän käyntiin ja työpaikkataulusi vakiinnutetaan palaavien asiakkaiden pariin, voit luottaa siihen, että suuri osa tuloistasi on passiivisia.

 1. Luo koodittomia sovelluksia

On hienoa, että kuka tahansa aloittelija voi luoda perus- tai edistyneen mobiilisovelluksen nykyisillä no-code-työkaluilla. Alustat, kuten Appy Pie, Adalo tai Bubble, mahdollistavat alkuun pääsemisen.

Aluksi sinun on päätettävä, haluatko luoda verkkosivuston vai mobiilisovelluksen. Sovelluksen konseptin (mitä markkinarakoa se palvelee ja minkä ongelman se ratkaisee) lisäksi on mietittävä myös monetisointia.

Voit tuottaa passiivista tuloa mobiilisovelluksella käyttämällä:

Tilaukset
Mainokset
Maksu lataamisesta
Markkinapaikkamalli

Jos et ole varma, mihin ongelmaan sovelluksesi pitäisi vastata, tässä on hyvä luettelo tutkimustyökaluista, jotka auttavat sinua alkuun.

Ubersuggest voi antaa sinulle tietoa siitä, millä avainsanoilla on suuri hakuvolyymi.

Siitä eteenpäin on kyse digitaalisen oppaan perustamisesta myynnin keräämistä varten, olipa kyse sitten omasta kauppapaikasta tai myyjäalustasta.

 1. Ansaitse rojalteja keksinnöillä

Keksijät eivät ole menneisyyttä. Voit ansaita passiivista tuloa ainutlaatuisten keksintöjesi avulla. Vaikka tästä passiivisesta tuloreitistä ei puhuta usein, se on todellinen.

Alkuun pääseminen on luultavasti yksi keksijän matkan vaikeimmista osista. Haluat varmistaa, että sinulla on arvokas keksintö, joka on hyödyllinen ja ratkaisee ongelman. Aloita tutustumalla Yhdysvaltain patenttisivustoon varmistaaksesi, ettei ideasi ole jo luotu.

Jos haluat suoraan myydä keksintösi, Invention Cityn kaltaiset sivustot voivat auttaa sinua alkuun. Sopimuksesta riippuen voit ansaita passiivisesti prosenttiosuuden tai maksuja ideasi tuottamista tuloista, kun se on markkinoilla.

 1. Tee äänikirjoja

Äänikirjojen on oltava jonkun luomia. Miksei tuo joku voisi olla sinä? Kun murtaudut alalle, on mahdollista luoda passiivista tuloa rojaltien muodossa – näin useimmat äänikirjojen kertojat saavat palkkaa.

Jotta voisit menestyksekkäästi ansaita tuloja äänikirjoista, sinun on ensin hallittava muutama asia. Näihin kuuluu muun muassa oppiminen:

Miten koesoittoja tehdään
Oikea kerrontatekniikka
millä alalla työskentelet
joitakin editointitaitoja

Sinun ei tarvitse tehdä sitä yksin. Jotkin alustat helpottavat alkuun pääsyä ja ensimmäisten keikkojen saamista. Tutustu ACX:n kaltaisiin sivustoihin ja opi, mitä tarvitset alalla pärjäämiseen.

 1. Vuokraa parkkipaikkasi

Käyttämättömien pysäköintipaikkojen vuokraaminen voi tuottaa passiivista tuloa, joka vaatii vain vähän vaivaa. Listamalla vapaana olevan paikkasi pysäköintipaikan jakamisalustalle tai paikallisten mainosten kautta voit ansaita rahaa tyhjälle paikalle.

Kätevää pysäköintipaikkaa etsivät vuokralaiset maksavat maksun, mikä luo tasaisen tulovirran vähäisellä ylläpidolla, kun taas sinä nautit taloudellisista eduista.Linkkejä:
10 uskomatonta tapaa rikastua
10 erilaista tapaa tienata kotoa käsin
Haluatko tienata lisää rahaa kotoa käsin?
Kuinka tienata rahaa netissä?
Kaipaatko lisätuloja?
Mistä rahaa nopeasti?